ویلا در شهریار تخصص ماست.
یک نمونه از ویلاهای بزرگ و لوکس موجود در ابراهیم آباد شهریار، باغ ویلای ۳۵۰۰ متری است که در یکی از بهترین کوچه های ابراهیم آباد است، قرار گرفته و ۳۰۰ متر بنای لوکس و خوش نقشه نیز در آن ساخته شده است.
سه دانگ از این باغ ویلا در ابراهیم آباد شهریار دارای سند عرصه و اعیان است و دارای دو کنتور برق و گاز بوده و آب به صورت انشعاب، وصل می باشد.
محوطه این باغ ویلا در شهریار به صورت شیک و کاملا اصولی محوطه سازی و نورپردازی شده و ترکیب این دو در شب، مناظر و تصاویری چشم نواز و خاطره انگیز را ایجاد می کند.
استخر بزرگ با تاسیسات کامل در قسمتی از حیاط واقع شده و در کنار آن یک آلاچیق زیبا ساخته شده است.
در بخشی دیگر نیز آب نمایی، طراحی و ساخته شده که زیبایی محوطه این باغ ویلا در شهریار را دوچندان ساخته است.
ساختمان ویلا به صورت دوبلکس است.
در طبقه اول سالنی بزرگ به همراه آشپزخانه مجهز و تمام کابینت و سرویس های بهداشتی قرار گرفته و در طبقه دوم یک سالن بزرگ به همراه سه اتاق خواب بزرگ و مستر مجهز به حمام و تراس مشرف به محوطه وجود دارد.
لازم به ذکر است در بخشی از محوطه این باغ ویلا، یک بنای ۷۰ متری برای سرایداری ساخته شده و این امکان به وجود خواهد آمد که یک نگهبان به صورت ۲۴ ساعته در آن حضور داشته باشد.
قیمت فروش این باغ ویلا، ۶ میلیارد تومان تعیین شده است.
از دیگر مناطق ویلایی و سرسبز اطراف تهران می توان، ابراهیم آباد شهریار را نام برد. این شهر دارای قدمتی طولانی است و اکنون به عنوان یک شهرک ویلایی شناخته می شود که زیباترین و لوکس ترین ویلاها را در خود جای داده است. از ویژگی های منحصر به فرد این منطقه، می توان به آرامش و بکر بودن آن اشاره کرد که به ارزش ویلاهای موجود و رونق خرید ویلا در شهریار افزوده است.
جهت دریافت قیمت روز و مشاوره با ما تماس بگیرید :